Photo Gallery
 

Från annons till leverans…

1. Här får du hjälp att köpa bil i USA!

har-far-du-hjalp-att-kopa-bil-i-USADet är lätt att hitta en bil i USA på internet, men vad gör du sedan?

Kanske har du redan hittat en annons för en bil du är intresserad av? Door2Door hjälper dig göra säkra bilaffärer i hela USA oavsett om du har hittat bilen själv eller vill ha hjälp att leta. Vi hjälper dig att kontakta säljaren för information, förhandling och inspektion.

2. Inspektion av bilen

Du får hjälp att kontrollera över 100 punkter på bilen.

Normalt kan vi inspektera en bil och bekräfta skicket inom 1-2 veckor från första kontakt, oavsett var den finns i USA och Kanada.

Vi garanterar dig att det som beskrivits stämmer. Vi provkör bilen och går igenom alla funktioner samt chassi, kaross, lack, inredning och kontrollerar serienummer och dokumentation.

Denna 1968 Shelby Mustang GT-500 convertible köpte vi i Lantana, FL åt Peter Andersson i Sturefors.

3. Vi förhandlar pris

Du får hjälp att förhandla pris. Ofta går det att göra något på det begärda priset.

Anders Dahlgren tar en provtur med säljaren Steve Jamison i Cedar Park, TX i en 1964 Ford Galaxie XL handplockad för Jonas Norell i Umeå.

4. Affären görs upp personligen

affaren-gors-upp-personligenVi gör upp affären på ett för köparen och säljaren säkert sätt, med hjälp av vår amerikanska bank.

OBS! Kvitto/bill of sale skrivs alltid i kundens, dvs ditt namn. Du står som ägare av bilen under hela processen och vi skriver en uppdragsbekräftelse med specifikation för vilken bil och till vilken säljare köpeskillingen ska förmedlas.

Här möter Anders Dahlgren säljaren David Ratliff i Baltimore vid slutförandet av ett köp av en 1970 Peterbilt. Den finns numera i Sverige.

5. Transport

transportSäkra transporter är A och O. Därför fraktar vi alltid med erfarna partners. Efter köp ordnar vi transporten från säljaren till terminalen för vidaretransport till dig, Door2Door. Alla bilar skeppas med transportförsäkring. Vi kan även ordna täckt transport.

Bilen är en 1968 Dodge Monaco som Door2Doors medarbetare i norra Kalifornien köpte åt Gunnar Carlsson i Vingåker.

6. Förtullning

fortullningDu får hjälp med förtullning, därefter ordnar vi transport hem till dig. Det går även bra att hämta bilen på terminalen i Göteborg.

Här plockar Hans på Nordtrafik ut en 1948 Cadillac ur en container.  Cadillacen köptes i Pennsylvania i september 2012 åt Kjell Svensson i Lidköping.

7. Leverans

leveransSedan starten 2004 har Door2Door köpt över sexhundra utvalda bilar i fyrtiosju amerikanska delstater åt svenska kunder, samt till Norge, Danmark och Finland.

Denna 1963 Ford Galaxie XL köptes i Pennsylvania i juni 2012. Bilden är från leveransen till kunden Lasse Ståhl i Norrköping.

Här levererar vi bilen till Kerstin och Lasse Ståhl med hjälp av Eurotransport.

Ring gärna Lasse eller någon av de andra referenterna. Du hittar dem under ”Referenser”.

8. Vi ordnar allt

vi-ordnar-alltDet finns gott om bilar i USA. Vi hjälper dig med allt som har med köp och import att göra. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilken bil du vill ha. Resten ordnar vi.

Skicka in din intresseanmälan så har du tagit första steget mot din drömbil!

Anders Dahlgren / Door2Door
Tel. 08-6310880 alt. 0708-60946